YOUTUBE FB

Ajankohtaista

Amplia Klinikan pääsiäistiedote

Palvelemme pääsiäisviikolla ma-ke 15.-17.4.2019 klo 10-1530.

Klinikkamme on suljettuna pääsiäisen ajan 18.-22.4.2019.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä.


Amplia Klinikka yhteistyöhön LABeautyn kanssa

Amplia Klinikka laajentaa palvelutarjontaansa hyvinvoinnin alalla aloittamalla yhteistyön LABeautyn kanssa.

LABeauty tarjoaa kokonaisvaltaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja Etelä-Pohjanmaalla Jurvassa ja on erikoistunut hiuspohja- ja hiustenlähtöongelmien syiden selvittämiseen sekä hoitamiseen.

Lisäksi LABbeautyn kautta on mahdollisuus ottaa laaja-alaisesti laboratoriokokeita.

Yhteystiedot

Hiusklinikka ja laboratorio 0401482730
Parturi-kampaamo Mirva 0405342631
S-posti: info@labeauty.fi

Osoite:
Auneentie 22
66300 Jurva


Muutoksia aukioloajoissamme

Amplia Klinikan Hyvinvointikauppa ja klinikan ajanvaraus ovat

suljettuina pe 22.3.2019

Muina aikoina Hyvinvointikauppamme ja ajanvarauksemme palvelevat

normaalisti ma-pe klo 10-1530.


Tervetuloa Sydänterveyspäivään 21.2.

Meillä on Sydänterveyspäivä Amplia Klinikalla torstaina 21.2.2019 ja kutsumme sinut mukaan juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa sydämesi tilasta ja huollosta. Tarjolla luomukahvia ja sydänterveellisiä herkkuja!

Sydänterveyspäivä 21.2.2019

Arjen haasteiden keskellä pidämme kehomme jaksamista ja sen ydintoimijaa eli sydäntämme usein itsestäänselvyytenä. Sydän on paras yhteistyökumppanimme. Sydän puurtaa puolestamme päivin ja öin, pitkälti valittamatta ja oireilematta. Siksi emme muista kiittää sydäntämme sen tekemästä pyyteettömästä työstä.

Harvoja asioita huolletaan niin vähän kuin sydäntä. Kodin matot imuroidaan kerran viikossa ja autotkin huolletaan ajallaan. Mutta oma sydänterveys on meille itsestään selvä asia. Sen kanssa käännetään kasvot vastakkain vasta, kun sen takuuaika loppuu ja sydän uupuu, sairastuu. Silloinkin viittamme välillä sille yhä kintaalla, emmekä huomioi sen kommentteja, oireita.

On siis hyvä muistaa, että sydänkin kaipaa huoltoa. Se, miten sitä huolletaan, vaatii tietoa. Perustestien, kuten verenpaineen mittauksen ohella on monia asioita, joiden tilan selvittäminen auttaa meitä ymmärtämään kehomme sydänterveyden tilaa.

Sydänpäivän kunniaksi tarjoamme nämä sydämen hyvinvointiin liittyvät laboratoriokokeet 10% alennuksella:

  • Sydänterveyspaketti 246,60€ (ovh. 274€)
    (sis. Q10, Seleeni, Homokysteiini, Herkkä CRP)
  • Veren rasvahappoprofiili 116,10€ (ovh. 129€)
    (sis. tyydyttyneet, kerta- ja monityydyttymättömät rasvahapot, Omega-3 / omega-6 suhde)
  • Seleeni 67,70€ (ovh. 75€)

Työssäni kohtaan paljon uupuneita asiakkaita. Uupumus arjessa on hyvin yleistä työssäkäyville ihmisille. Lähes kaikilla heistä on erilaisia sydän- ja verenkiertoelimistön oireita, kuten korkea verenpaine, rintakipuja, hengenahdistus, huimaus, yleinen voimattomuus, pistely yläraajoissa jne.

Parasta sydänterveyden hoitoa on tarkastaa sekä tietää sydämen tila ja siihen liittyvien asioiden arvot säännöllisesti. Kysymys on pitkälti siitä, onko sydämelläsi edellytykset toimia ja jaksaa arjessa.

Amplia Klinikan Sydänterveyspäivä on hyvä tilaisuus keskustella asiantuntijoidemme kanssa ja selvittää helposti sydänterveyteesi vaikuttavia tekijöitä. Moniin niistä voimme vaikuttaa tehokkasti ja luonnollisesti lääkkeettömästi ravitsemuksen avulla. Tule käymään niin jutellaan lisää!

Sydämellisesti tervetuloa,
Jani Somppi
Liikuntafysiologi, LitM