Virpi Hoffrén

Ravintoterapeutti Virpi Hoffren Amplia Klinikka

Virpi Hoffrén on diplomi ravintoterapeutti, jolla on vahva ammattitaito ravitsemusasioissa. Ravinnolla, jota syömme on suuri merkitys terveydentilaamme ja siksi puhdas, ravintorikas ja lisäaineeton ruoka on jokaisen etuoikeus.

Yksilöllinen ruokavalio, jota tuetaan lisäravinteiden avulla on tärkeää sairauksien ennaltaehkäisyssä sekä jo puhjenneiden terveysongelmien tasapainottamisessa.

Ravinnolla voidaan parantaa elämänlaatua ja tasapainottaa ruuansulatusta ja suoliston toimintaa, immuunipuolustusta, hormonitoimintoja ja kehon tulehdusreaktioita.

Yksilöllinen ruokavalio tukee kehomme jaksamista ja energian tuotantoa ja auttaa meitä pysymään elinvoimaisena.

Virpin erityisosaamista ovat ruuansulatus-ja suolistovaivat (IBS, IBD, Crohnin-tauti, keliakia), hormonaalinen tasapainotus sekä CFS-oireilu.

Virpi on aktiivisesti hankkinut lisää ammattitaitoa ja suorittanut mm. koulutuksia liittyen Nordicin funktionaalisiin terveystesteihin. Viimeisempänä Virpi on suorittanut rentoutusvalmentajan koulutuksen, joka on tuonut työhön uutta perspektiiviä.

Virpin lähestymistapa asiakastyöskentelyssä on kiireetön ja kokonaisvaltainen ihmisen kohtaaminen. Olla ihminen ihmiselle.

Virpin tavoitteena on ohjata asiakasta kohti pysyvää ruokavalio- ja elämäntapamuutosta, jossa ravinnon ohella myös stressinhallintataidoilla ja rentoutumisella on suuri merkitys. Rentoutumisella on todettu monia terveydellisiä hyötyjä. Se edistää mm. ruuansulatuksen toimintaa, parantaa unen laatua, tasapainottaa mieltä ja kiireistä elämän rytmiä.

Virpi auttaa sinua motivoitumaan elämäntapamuutoksessasi sekä mentaalisesti vahvistamaan voimavarojasi.

Virpin motto: Olet elämäsi Tähti – pidä huolta terveydestäsi. Hän lupaa toimia kanssakulkijana matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Koulutus

Diplomi ravintoterapeutti, Suomen Terveysopisto Salus

Koulutus on Luonnonlääketieteen Keskusliiton (LKL) periaatteiden mukainen ja se pohjautuu viralliseen ravinto-oppiin, fytoterapiaan, funktionaaliseen lääketieteeseen sekä vallitsevaan eurooppalaiseen luontaislääketieteen käsitykseen ravinnon ja terveyden välisestä yhteydestä ravintoneuvojan koulutus sekä ravintoterapeutin erikoistumisopinnot sisältäen

 • ravinto-oppi ja ravintoterapia
 • paasto-ja puhdistusterapiat
 • luontaistuotteet terapiatyössä
 • liikunta- ja urheiluravitsemus
 • erityisryhmien ravitsemus
 • lapset ja nuoret
 • ikääntyvät ja vanhukset
 • raskauteen valmistautuminen, raskaus ja imetys

Syventävät ravintoterapian opinnot

 • hormonihäiriöt ja niiden hoito
 • maha-suolikanavan häiriöt ja hoito
 • stressi- ja krooninen väsymysoireyhtymä

Muu alan koulutus

Funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestien- ja tutkimusten koulutus

Rentoutusvalmentaja
Suomen Hypnoosiliiton SHL ry ja Suomen mentaalivalmentajien liiton hyväksymä koulutus, Intravia

Luontaishoitaja
Vyöhyketerapia, shiatsu, aromaterapiahieronta, fytoterapia, korvakynttilähoito. AK-luontaisterapiaopisto

Koululääketieteen perusopinnot
Sisältäen anatomiaa ja fysiolofiaa, tautioppia, psykologiaa, neurologiaa ja psygiatriaa, Tampereen terveydenhuolto-oppilaitos

Lisäksi lukuisia muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä täydennyskoulutuksia

Jäsenyydet

Luontaislääketieteen keskusliitto (LKL)

Kielitaito

Tarjoan palveluita suomen kielellä