YOUTUBE FB

Amplia Klinikka on Pirkanmaalla Bauerfeind -tukien ja kompressiosukkien asiantuntija. Kauttamme saat sinulle sopivan ja oikeanlaisen tuen ja tukisukan. Tarjoamme vuosien kokemuksella kuntoutusprosessin tukemiseksi Bauerfeind -tukia ja -kompressiosukkia mittojesi mukaisesti.

Traumojen kuntouttamisessa erilaisten tukien, kuten esimerkiksi Genutrain -polvitukien ja Lumbotrain -alaselkätukien osuus toipumisen nopeuttamisessa on ollut merkittävä.

Hoitokonseptissamme yhdistyvät osteopatia, kohdennetut kipuinjektiot, henkilökohtainen kuntoutusohjelma sekä Bauerfeind aktiivitukien käyttö.

Selvitämme kuntoutusasiakkaan solupuolustuksen ja vitaliteetin tason ja suunnitellemme yksilöllisen ohjelman näiden optimoimiseksi.

Amplia Klinikan hoitokonseptissa tuemme potilasta aktiiviseen kuntoutukseen. Bauerfeind-tuet mahdollistavat liikkumisen, harjoittelun nopeuttaen toipumista. Laadukkaat kompressiosukat ovat osa suonikohjujen hoitoa. Oikeanlaiset, mittojesi mukaiset sukat, edistävät toipumistasi ja ylläpitävät normaalia laskimotoimintaa.