YOUTUBE FB

Diabetes

  • Onko sinulla todettu diabetes?
  • Onko sinulla metabolinen oireyhtymä tai rasvamaksa?
  • Ovatko verensokerisi koholla

Diabetes yleistyy länsimaissa hurjaa vauhtia. Diabetes on myös verisuonisairaus.

Amplia Klinikka tarjoaa hyvästä sokeritasapainosta ja verisuoniterveydestä, keskittymiskyvystä ja jaksamisesta kiinnostuneille sekä jo diabetekseen sairastuneille asiantuntijoiden palvelua.  Näiden palvelujen avulla pyritään ehkäisemään diabetesta ja edistämään verisuoniterveyttä sekä sairaudesta toipumista.

Erityisosaamistamme on laaja-alainen sokerimetaboliaa korjaava ja verisuoniterveyttä edistävä rinnakkaishoito, jossa tuetaan asiakkaan kehon kykyä hyvään sokeritasapainoon ja verisuoniterveyttä.

Diabeteksen tavanomainen vallitseva hoitotapa on pitkälti lääkkeellinen sekä ravitsemuksellisesti epäspesifi, ajatuksella perusruoka riittää kaikille. Vallitsevassa hoitotavassa luotetaan kehon kykyyn toipua, ilman tietoa vitaliteettireservistä. Amplia Klinikan hoitoprotokolla on aktiivinen, faktapohjainen.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelukonseptimme kautta spesifit tutkimukset ja kohdennetut vitaliteettia ja verisuoniterveyttä edistävät hoitoprotokollat, jotka sisältävät niin lääkkeellisen hoidon, kuin rinnakkaishoidon henkilökohtaiset suunnitelmat.

Palveluun kuuluvat asiakkaan toipumistilan edellytysten selvittäminen, henkilökohtaiset kuntoutumissuunnitelmat aktiivisen toipumisen tueksi sekä toipumista mukaileva jatkoseuranta.