YOUTUBE FB Instagram

Diabetes

  • Onko sinulla todettu diabetes?
  • Onko sinulla metabolinen oireyhtymä tai rasvamaksa?
  • Ovatko verensokerisi koholla

Diabetes on myös verisuonisairaus, joka yleistyy länsimaissa hurjaa vauhtia.

Amplia Klinikka tarjoaa asiantuntijoiden palvelua ja hoitoa diabetekseen sairastuneille. Asiantuntijamme auttavat kun olet kiinnostunut hyvästä sokeritasapainosta ja verisuoniterveydestä sekä keskittymiskyvystä ja jaksamisesta.

Laaja-alaisten asiantuntijapalvelujen avulla pyrimme ehkäisemään diabetesta ja edistämään asiakkaidemme verisuoniterveyttä sekä sairaudesta toipumista.

Erityisosaamistamme on laaja-alainen sokerimetaboliaa korjaava ja verisuoniterveyttä edistävä rinnakkaishoito, jossa tuetaan:

  1. Asiakkaan kehon kykyä hyvään sokeritasapainoon
  2. Verisuoniterveyttä.

Diabeteksen vallitseva hoitotapa on pitkälti lääkkeellinen sekä ravitsemuksellisesti epäspesifi, ajatuksella: ”perusruoka riittää kaikille”. Vallitsevassa hoitotavassa luotetaan kehon kykyyn toipua, ilman tietoa vitaliteettireservistä. Meidän hoitotapamme Amplia Klinikalla on aktiivinen, faktapohjainen.

Tarjoamme asiakkaillemme spesifit tutkimukset sekä yksilölliset vitaliteettia ja verisuoniterveyttä edistävät hoito-ohjeet. Ne sisältävät sekä lääkkeellisen hoidon että rinnakkaishoidon henkilökohtaisen suunnitelman.

Palveluun sisältyvät:

  • Asiakkaan toipumistilan edellytysten selvittäminen
  • Henkilökohtainen kuntoutumissuunnitelma aktiivisen toipumisen tueksi
  • Toipumista mukaileva jatkoseuranta