YOUTUBE FB Instagram

Restylane -täytehoidot

Restylane-hoidoilla voidaan tasoittaa ryppyjä, muotoilla kasvonpiirteitä, tehdä huulista täyteläisemmät ja uudistaa ihoa. Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Käsittelyn tulokset näkyy välittömästi.

Amplia Klinikalla Restylane -hoitoja tekee esteettisen kirurgian erikoisosaaja, verisuonikirurgi Taija Somppi.

Restylanen vaikuttava
aine on hyaluronihappo

Restylanea ruiskutetaan pieninä määrinä ihoon ja sen tavoitteena on palauttaa ihosi tilavuutta ja rakennetta. Vaikuttavana aineena on hyaluronihappo, joka on samanlaista kuin kehomme luontainen hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6–12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluessa.

Restylanea sisältävien kauneustuotteiden teho ja turvallisuus on osoitettu lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa.

Lue lisää:
Mitä Restylane on?
Miten Restylane toimii?
Mikä on Restylanen taustalla oleva hyaluronihappoteknologia?

www.restylane.com