YOUTUBE FB

Hormonaaliset epätasapainotilat

  • Kärsitkö kilpirauhasen vajaatoiminnan oireista?
  • Kärsitkö lisämunuaisen vajaatoiminta oireista?
  • Onko sinulla CFS?
  • Onko sinulla NTIS?

Amplia Klinikka tarjoaa omasta jaksamisesta kiinnostuneille sekä jo väsymykseen ja uupumukseen sairastuneille moniammatillista palvelua niin hormonaalisen toiminnan edistämiseksi kuin myös kilpirauhasen ja lisämunuaisen vajaatoiminnasta toipumiseksi. Erikoisosaamisenamme on tuhansien potilaiden kokemus moniammatillisesti hormonaalisten epätasapainotilojen, kuten NTIS, CFS sekä lisämunuaisen vajaatoiminta, lääkkeettömästä sekä lääkkeellisestä hoitamisesta.

Suomessa kilpirauhasen vajaatoiminnan julkisen terveyden huollon tarjoama hoito perusterveyden huollossa sekä erikoissairaanhoidossa on kriisissä. Apua hakevat ihmiset kärsivät vajaatoiminnan oireista, kuten väsymyksestä, uupumuksesta, epämääräisistä kilpirauhasen vajaatoiminnan oireista, kuten palelusta, turvotuksesta, selittämättömistä kipu ym. oireista vuosia ilman apua. Useimmat epäselvät potilastapaukset hoidetaan lääkkeellisesti yksioikoisesti mielenterveyspotilaan statuksella.

Taustaa

Kilpirauhasen vajaatoiminnan tavanomainen lääkkeellinen hoito on Thyroxin. Osa potilaista ei kuitenkaan saa täyttä hoitovastetta tai vastetta ollenkaan kyseisellä lääkkeellä.

EU-alueella kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitoprotokolla kattaa useita lääkevaihtoehtoja. Näitä kaikkia lääkkeitä on saatavissa myös Suomesta ja niitä valvoo Fimea.

Kilpirauhaspotilainen hoidon seuranta Suomessa on potilasehtoinen, keskimäärin vain 1-2 krt vuodessa. Voidaan neutraalisti todeta, että endokrinologia kilpirauhasen vajaatoiminnan suhteen Suomessa suuressa kriisissä, koska apua tarvitsevat suomalaiset joutuvat matkustamaan Keski-Eurooppaan saaman oikeaa lääkkeellistä hoitoa sairauteensa.

Amplia Klinikan hormonisairauksien ja epätasapainotilojen hoitoprotokolla on aktiivinen, faktapohjainen. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukonseptimme kautta spesifit tutkimukset sekä kohdennetut vitaliteettia ja hormonaalista tasapainoa edistävät hoitoprotokollat sekä rinnakkaishoidon henkilökohtaiset suunnitelmat.

Palveluun kuuluvat asiakkaan toipumistilan edellytysten selvittäminen, henkilökohtaiset kuntoutumissuunnitelmat aktiivisen toipumisen tueksi sekä toipumista mukaileva jatkoseuranta.