YOUTUBE FB Instagram

Bemer-terapia

Bemer-terapia eli fysikaalinen verisuoniterapia perustuu patentoituun ja lääketieteellisesti tutkittuun signaaliin. Bemer-laite on EU:n hyväksymä verisuoniterapeuttinen fysikaalinen itsehoitolaite. Bemer-hoito vaikuttaa luonnollisesti ja tehokkaasti mm. mikroverenkiertoon. Toimiva mikroverenkierto on perusfysiologinen edellytys solun normaalille toiminnalle sekä sen elpyminen on erityisen tärkeää elimistön paranemisprosesseissa.

Bemer-hoito tukee kehon kykyä toipua erilaisista stressi- ja kuormitustilanteista, nopeuttaa traumojen ja leikkausten jälkeisessä toipumisessa sekä urheilusuorituksen jälkeisessä palautumisessa. Bemer sopii kaikenikäisille lapsista ikääntyneisiin. Bemer-hoitoa voidaan antaa myös eläimille.

Patentoitu Bemer-signaali saa aikaan hiussuonten laajentumista eli vasodilataatiota sekä punasolujen optimaalisen järjestäytymisen elimistön pienimmissä verisuonissa, jolloin verenvirtaus lisääntyy. Tämä lisää solujen aineenvaihduntaa, ravinteiden ja hapen kulkeutumista paremmin soluihin. Lisäksi Bemer-signaali vaikuttaa solun sisäisen voimalaitoksen, mitokondrion toimintaan aktivoiden ATP -synteaasin toimintaa. Energisyys, pirteys, parempi yöuni ja rennompi keho ovat merkkejä Bemer-hoidosta.

Tervetuloa tutustumaan Bemer-hoitoon Amplia Klinikalle!

Lue lisää Bemer-terapiasta:

Fysikaalinen verisuoniterapia