YOUTUBE FB Instagram

Amplia Klinikan osteopaatti Jani Somppi D.O.

Meillä Amplia Klinikalla Lapinniemessä sinua palvelee ammattaitoinen, koulutettu ja Valviran hyväksymä kokenut osteopaatti D.O. Jani Somppi.

Jani Somppi D.O.

Jani Somppi D.O. on erikoistunut biodynaamiseen kraniaaliosteopatiaan Suomessa ja Sveitsissä jo 10 vuoden ajan. Jani Sompilla on erikoisosaamista osteopatiasta seuraavilla osa-alueilla:

  • hormonaalisten epätasapaino- ja häiriötilojen hoito osteopaattisesti
  • akuutit ja krooniset tuki- ja liikuntaelimistön kipu- ja jännitystilat
  • akuutit traumapotilaat esim. autokolarivammat, kaatumisen aiheuttamat traumat jne.
  • CFS krooninen väsymysoireyhtymä ja uupumus
  • urheilijoiden ylikuntotilan ja traumojen osteopaattinen hoito
  • unettomuus
  • lasten ja raskaana olevien osteopaattinen hoito (SOCK-program)

Osteopatia Jani Sompin omana kokemuksena:

”Olen aina ollut kiinnostunut terveydestä ja elinvoimasta. Saadessani aikoinaan avun omaan vaivaani osteopaatti D.O. Pekka Kumpulaisen hoidosta kiinnostuin ja innostuin syvällisemmin osteopatiasta.

Olen vuosia toiminut liikunnan ja urheilun parissa liikunnanohjaajana ja liikuntafysiologina. Ymmärrys siitä, että keholla on kyky toipua, kun sille annetaan mahdollisuus, on merkittävää. Mielestäni osteopatialla on erinomaiset mahdollisuudet niin terveyden edistämisessä kuin myös kivun ja traumojen hoidossa. Mitä nopeammin asiakkaan häiriötila, trauma saadaan hoidettua kehosta pois, sitä nopeammin ja syvällisemmin alkaa kuntoutuminen.

Hienoa on ollut havaita, että systeeminen, kokonaisvaltainen osteopaattinen hoito todella edistää terveyttä. Tämä näkyy myös laboratoriokokein arvioituna. Oirekeskeisen manuaalisen terapian sijaan osteopaatti lähestyy asiakasta kokonaisvaltaisesti terveyttä etsien ja sitä vahvistaen.”

Katso Jani Sompin koko esittely ja koulutus.

Varaa aika Janille: