YOUTUBE FB Instagram

Amplia Klinikan osteopaatit

Meillä Amplia Klinikalla Lapinniemessä sinua palvelevat koulutetut ja Valviran hyväksymät kokeneet osteopaatit: Jani Somppi, Laura Marttila sekä Mauri Syri.

 

Jani Somppi D.O.

Jani Somppi D.O. on erikoistunut biodynaamiseen kraniaali osteopatiaan Suomessa ja Sveitsissä jo 10 vuoden ajan. Jani Sompilla on erikoisosaamista osteopatiasta seuraavilla osa-alueilla:

  • akuutit ja krooniset tuki- ja liikuntaelimistön kipu- ja jännitystilat
  • CFS krooninen väsymysoireyhtymä ja uupumus
  • lasten ja raskaana olevien osteopaattinen hoito (SOCK-program)
  • urheilijoiden ylikuntotilan ja traumojen osteopaattinen hoito
  • unettomuus
  • traumojen jälkeinen kuntoutus sekä niiden kokonaisvaltainen osteopaattinen hoito

Osteopatia Jani Sompin omana kokemuksena:

”Olen aina ollut kiinnostunut terveydestä ja elinvoimasta. Saadessani aikoinaan avun omaan vaivaani osteopaatti D.O. Pekka Kumpulaisen hoidosta kiinnostuin ja innostuin syvällisemmin osteopatiasta.

Olen vuosia toiminut liikunnan ja urheilun parissa liikunnanohjaajana ja liikuntafysiologina. Ymmärrys siitä, että keholla on kyky toipua, kun sille annetaan mahdollisuus, on merkittävää. Mielestäni osteopatialla on erinomaiset mahdollisuudet niin terveyden edistämisessä kuin myös kivun ja traumojen hoidossa. Mitä nopeammin asiakkaan häiriötila, trauma saadaan hoidettua kehosta pois, sitä nopeammin ja syvällisemmin alkaa kuntoutuminen.

Hienoa on ollut havaita, että systeeminen, kokonaisvaltainen osteopaattinen hoito todella edistää terveyttä. Tämä näkyy myös laboratoriokokein arvioituna. Oirekeskeisen manuaalisen terapian sijaan osteopaatti lähestyy asiakasta kokonaisvaltaisesti terveyttä etsien ja sitä vahvistaen.”

Katso Jani Sompin koko esittely ja koulutus.

 

Laura Marttila, osteopaatti (AMK)

Laura käyttää työssään monipuolisesti erilaisia osteopaattisia tekniikoita, huomioiden jokaisen asiakkaan vaivan ja tilanteen. Intuitiivisuus, kehon kielen kuuntelu ja pyrkimys kokonaiskuvan hahmottamiseen ovat Lauralle tärkeitä työkaluja osteopaatin työssä.

Äidiksi tulemisen myötä Laura kiinnostui syvällisemmin myös raskaanaolevien naisten sekä vauvojen hoidosta ja hän aloittaa SOCK lastenosteopatian erikoistumisopinnot keväällä 2021.

Laura hoitaa osteopaattina myös koira- ja hevosasiakkaita. Hänellä on useamman vuoden työkokemus hevosalalta ennen osteopaatin opintoja ja hän on myös koulutettu hevoshieroja.

Katso Laura Marttilan koko esittely ja koulutus.

 

Mauri Syri, osteopaatti (AMK)

Mauri on kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveydestä kokonaisvaltaisesti. Hän on osteopaattina monipuolinen osaaja ja käyttää työssään laajasti erilaisia osteopaattisia tekniikoita.

Maurin vastaanotolla käy kaikenikäisiä asiakkaita. Hänellä on runsaasti kokemusta erityyppisistä vaivoista, erityisesti urheilijoiden ja liikkuvien ihmisten vammojen ja vaivojen hoitamisesta.

Katso Mauri Syrin koko esittely ja koulutus.