YOUTUBE FB Instagram

Biodynaaminen kraniaali osteopatia

Biodynaaminen kraniaali osteopatia on lempeä, hellä ja rauhoittava osteopatian muoto, jossa synkronisoidaan ja tasapainotetaan kehoa ja sen rytmejä. Kehon epätasapainotilat, jännitys- ja kiputilat vaikuttavat mm. autonomiseen hermostoon. Tasapainottamalla hermostoa voimme lempeästi vaikuttaa asiakkaan kehoon sen omilla ehdoilla.

Mitä biodynaamisessa kraniaali hoidossa tapahtuu? Osteopaattisen hoidon alussa asiakkaan kehoa pyritään rauhoittamaan ja lempeästi saamaan hermostolliseen tilaan, jota kutsutaan neutraaliksi.

Tämän jälkeen hoitoa suunnataan asiakkaan tilan mukaan. Asiakkaalle tärkeä ja mukava tieto on, ettei hoidon aikana käsitellä vain kipukohtia. Biodynaaminen kraniaali osteopaattinen hoito sopii erityisen hyvin vaikeissa kiputiloissa, joissa muu perinteinen oirekeskeinen manuaalinen terapia on osoittautunut vasteettomaksi. Vaikeissakin kiputiloissa kehoa voidaan hoitaa oireettoman kehon osan kautta. Näin vahvistetaan terveyttä ja tuetaan kehon omia paranemismekanismeja. Osteopaattinen periaate ”Sairautta voi hoitaa jokainen, kuka hoitaisi terveyttä” on huomionarvoista.

Biodynaaminen kraniaali osteopatia sopii kaikenikäisille, lapsista ikääntyneisiin.

Biodynaamisen kraniaali osteopatian post-gradu-koulutus on valmistuneiden osteopaattien jatkokoulutus, joka kestää minimissään 7 vuotta.

Lue lisää:

Biodynaaminen osteopatia