YOUTUBE FB Instagram

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on hoitomuoto, jossa käsitellään painelemalla ja hieromalla, niin sanottuja heijastealueita eli vyöhykkeitä. Esimerkiksi jalkapohjissa on kaikkia kehonosiamme ja sisäelimiämme vastaavat vyöhykkeet.

Vyöhyketerapian tärkein vaikutuskanava on hermosto. Hermopäätteitä käsittelemällä elimistö alkaa pyrkiä normaaliin, tasapainoiseen toimintaansa.

Kehossamme on lisäksi energiakanavia eli meridiaaneja, sekä niillä olevia akupisteitä, joiden kautta vyöhyketerapia myös toimii ja vaikuttaa.

Vyöhyketerapiahoito vilkastuttaa veren- ja imunestekiertoa, sekä koko kehon aineenvaihduntaa, poistaen mm. kuona-aineita.

Elimistöä siis vauhditetaan hermoston ja verenkierron, imunestekierron ja energiakierron kautta. Se on kehon omien toimintojen käynnistämistä, tehostamista ja tasapainottamista.

Vyöhyketerapia auttaa mm. stressin aiheuttamissa oireissa

Vyöhyketerapiahoito on ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa. Ensimmäisellä hoitokerralla asiakkaalle tehdään haastattelu, jossa huolellisesti kartoitetaan terveydentila. Hoito kestää n. tunnin, lapsilla hoitoaika on lyhyempi.

Vyöhyketerapiasta voi olla apua mm. näiden vaivojen hoidossa:

  • erilaisissa stressin aiheuttamat oireet
  • ruuansulatusongelmat
  • aineenvaihduntaongelmat
  • turvotus
  • päänsäryt
  • niska-hartiaseudun jännitystilat

Vyöhyketerapiahoitoa voidaan tehdä myös verenpainepotilaille, hengitystieinfektioiden hoidoksi ja kohottamaan kehon omaa vastustuskykyä.

Hyviä hoitotuloksia vauvojen koliikin hoidossa

Hyviä hoitotuloksia on saatu pienten vauvojen koliikkivaivoissa sekä muissa lasten terveysongelmissa kuten mm. vastustuskyvyn kohottamisessa infektiokierteiden yhteydessä, yökastelussa, vatsan toiminnan häiriöissä ja kasvukipujen hoidoissa.

Varaa aika hoitoon

Ajanvaraus myös netistä 24/7