YOUTUBE FB Instagram

Amplia Klinikan asiantuntijat

Amplia Klinikan asiantuntijat palvelevat ja hoitavat asiakkaita kokonaisvaltaisesti erityisesti näillä alueilla: terveyden ja vitaliteetin edistäminen, kokonaisvaltainen tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen sekä yleinen kivunhoito, anti-stress hoidot ja sairauksien monialainen hoito.

Amplia Klinikan hoitotiimissä Sinua palvelevat liikuntafysiologi, osteopaatti Jani Somppi D.O. ja biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti BCST Chintana Seppä. Klinikan lääketieteellisestä hoidosta vastaa erikoislääkäri, yleis- ja verisuonikirurgi, fysioterapeutti Taija Somppi. Lyhytterapian asiantuntijoina palvelevat Marjukka Nyström sekä Sari Rusanen ja ravintoterapeuttina toimii Virpi Hoffrén.

Palvelemme sinua Amplia Klinikalla ajanvarauksella. Tarkemmat tiedot klinikkamme asiantuntijoista löydät nimen kohdalta.

Meille on kunnia-asia palvella asiakkaitamme yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti. Pyrimme kaikissa palveluissamme edistämään asiakkaidemme terveyttä, vitaliteettia ja hyvinvointia. Oirekeskeisen hoidon sijaan keskitymme kokonaisvaltaiseen, systeemiseen hoitoon.

Lämpimästi tervetuloa meille hoitoon!

 

Amplia Klinikan asiantuntijat