YOUTUBE FB Instagram

Amplia Klinikan asiantuntijat

Amplia Klinikan asiantuntijat palvelevat ja hoitavat asiakkaita kokonaisvaltaisesti erityisesti näillä alueilla: terveyden ja vitaliteetin edistäminen, kokonaisvaltainen tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen sekä yleinen kivunhoito, anti-stress hoidot ja sairauksien monialainen hoito.

Amplia Klinikan hoitotiimissä Sinua palvelevat liikuntafysiologi, osteopaatti Jani Somppi D.O. ja biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti BCST Chintana Seppä. Klinikan lääketieteellisestä hoidosta vastaa erikoislääkäri, yleis- ja verisuonikirurgi, fysioterapeutti Taija Somppi. Lyhytterapian asiantuntijoina palvelevat Marjukka Nyström ja ravintoterapeuttina toimii Virpi Hoffrén.

Palvelemme sinua Amplia Klinikalla ajanvarauksella. Tarkemmat tiedot klinikkamme asiantuntijoista löydät nimen kohdalta.

Meille on kunnia-asia palvella asiakkaitamme yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti. Pyrimme kaikissa palveluissamme edistämään asiakkaidemme terveyttä, vitaliteettia ja hyvinvointia. Oirekeskeisen hoidon sijaan keskitymme kokonaisvaltaiseen, systeemiseen hoitoon.

Lämpimästi tervetuloa meille hoitoon!

 

Amplia Klinikan asiantuntijat