Tietokirjat

Verisuonikirurgi Taija Somppi ja liikuntafysiologi Jani Somppi ovat kirjoittaneet yhteistyössä suositut tietokirjat Parantava ruoka, Parantavat rasvat sekä uusimpana Parantavat hormonit. Kirjoittajilla on vankka asiantuntemus ja pitkä kokemus terveyden edistämisestä, kivun hoidosta ja lääkkeettömästä hoidosta.

Olemme olleet kokemassa satojen potilaiden toipumista, jolloin aiempia lääkityksiä on voitu lopettaa tai vähentää ja sairauksien oireet ovat vähentyneet tai poistuneet kokonaan. Toivomme kirjojen antavan kipinän lähteä etsimään keholle parempaa tilaa ja vointia, sairaudesta kärsivälle uskoa toipumiselle.

Parantavat hormonit

Parantavat hormonit -kirja

Taija Sompin ja Jani Sompin uusin tietokirja, jossa perehdytään tasapainoiseen hormonitoimintaan. Se on yksi terveyden merkittävistä kivijaloista ja määrittää pitkälti jaksamisen tason. Parantavat hormonit sisältää syvällistä kokemusperäistä ja tutkittua tietoa elintapojen vaikutuksesta hormoneihin ja terveyteen.

Kansantajuisesti ja uusimman tutkimustiedon pohjalta kirjassa käydään läpi, miten ruokavalio, uni, lepo, liikunta ja stressi vaikuttavat hormonitoimintaan ja mikä merkitys on muuan muassa kolesterolilla ja yleisimmin käytetyillä lääkkeillä.

Hormonitoiminnan kautta lähestytään kokonaisvaltaisesti etenkin väsyneen ja uupuneen henkilön tilaa ja toipumista. Mukana on myös toipumistarinoita, jotka kasvattavat motivaatiota tavoitella virkeämpää kehoa ja mieltä.

Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Parantava ruoka

Parantava ruoka -kirja

Riittääkö, että syö perusruokaa? Ovatko suomalaiset ravitsemussuositukset aikansa eläneitä? Tuleeko meidän välttää voita ja leipää? Tarvitsemmeko superfoodia?

Parantava ruoka sisältää tämän hetken tärkeimmät tiedot ravitsemuksesta, vitamiineista ja rasvahapoista.

On selvää, että sokeri ja vitamiinitasoiltaan alhainen tärkkelyspainotteinen ruokavalio altistavat kansansairauksille. Tiellä parempaan tarvitaan ammattilaisten tukea. Taija ja Jani Sompin tavoitteena on hyvinvoiva, toipunut, terveytensä takaisin saanut ihminen.

Odotettu kirja laajentaa kestosuosikiksi nousseen Parantavat rasvat -kirjan (2011) näkökulmaa käsittelemällä syvällisesti ravitsemuksen vaikutuksia terveyteemme. Yleistajuista tärkeää tietoa täydentävät lukuisat potilasesimerkit.

”Olemme olleet kokemassa satojen potilaiden toipumista, jolloin aiempia lääkityksiä on voitu lopettaa tai vähentää ja sairauksien oireet ovat vähentyneet tai poistuneet kokonaan. Toivomme kirjan antavan kipinän lähteä etsimään keholle parempaa tilaa ja vointia, sairaudesta kärsivälle uskoa toipumiselle.”

Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Parantavat rasvat

Parantavat rasvat -kirja

Diabetes, verenpaine, kolesteroli, ylipaino, astma… Apua! Miksi kevytlevitteet, ruokaympyrät ja lääkkeet eivät auta?

Mikä tukkii verisuonemme? Onko voi myrkkyä elimistöllemme? Onko mahdollista, että ihmiset sairastuvat kolesterolilääkkeistä? Onko koko kolesterolihysteria pelkkä kupla?

Tämän kirjan luettuasi tiedät, mistä rasvasodassa on kysymys ja miten elintarvike- ja lääketeollisuus ovat ohjanneet lääketieteellistä tutkimusta ja vaikuttaneet ravinto- ja hoitosuosituksiin.

Taija ja Jani Somppi kertovat kevyttuotteiden haitoista, ravinneköyhästä ruoasta ja hyvistä ja huonoista ravintorasvoista. Monivuotinen työ potilaiden parissa on osoittanut, että vähähiilihydraattinen ruokavalio parantavine rasvoineen tuo helpotusta useisiin kansansairauksiimme. Kirjassa kerrotaan tämän ruokavalion perusteista ja annetaan ohjeita, joiden avulla voi elää entistä terveempänä ja saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvän olon.

Jos vielä mietit ketä uskoa, kuuntele kehoasi. Se ei valehtele.

Tilaa kirja verkkokaupastamme!