YOUTUBE FB Instagram

Amplia Klinikka
– Hyvinvoinnin ja terveyden erikoisosaaja Pirkanmaalla

Amplia Klinikka toimii Tampereen keskustassa. Saman katon alta löytyy Amplia Hyvinvointikeskus, Amplia lääkärikeskus, fysikaalinen hoitolaitos ja laboratorio.

Amplia Klinikka on Tammerkosken yrittäjiin kuuluvien Taija ja Jani Sompin perustama terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin erikoisosaaja. Olemme myös lääkkeettömän hoidon erikoisosaaja, jonka palveluiden pariin hakeudutaan ympäri Suomea ja Skandinaviaa. Noudatamme työssämme ESPENin suosituksia.

Amplia Klinikka - Taija Somppi ja Jani Somppi

Jani Somppi ja Taija Somppi.

Olemme suomalainen perheyritys ja tarjoamme lääkkeettömän hoidon palvelujen lisäksi akkreditoidut laboratoriopalvelut myös ilman lähetettä. Meiltä saat erikoislääkärin ja osteopaatin sekä ravintoterapeutin palvelut sekä laaja-alaiset hyvinvoinnin asiantuntijapalvelut.

Lääkärikeskuksessa ja fysikaalisessa hoitolaitoksessa sinua palvelevat erikoislääkäri-kirurgi ja osteopaatti ja hyvinvointikeskuksen puolella fysiologi sekä ravintoterapeutti.

Amplia Klinikan toiminta perustuu vahvaan kliiniseen moniammatilliseen osaamiseen ja näyttöön perustuvaan tutkimustietoon. Asiantuntijoidemme tapa hoitaa asiakasta on kokonaisvaltainen, terveyttä edistävä ja yksilöllinen. Kaiken toimintamme tavoitteena on asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Amplia Klinikan hoidoissa yhdistyvät syvällinen ymmärrys kehon anatomiasta, fysiologiasta ja biokemiasta funktionaalisen lääketieteen, kirurgian ja osteopatian sekä ravintoterapian myötä.

Olet sydämellisesti tervetullut asiakkaaksemme, voimaan hyvin!

Varaa aika tästä!