YOUTUBE FB

Amplia Klinikka
– Hyvinvoinnin ja terveyden erikoisosaaja Pirkanmaalla

Tervetuloa toipumaan ja tervehtymään!

Amplia Klinikka on Tampereen ydinkeskustassa toimiva, Tammerkosken yrittäjiin kuuluvien Taija ja Jani Sompin, perustama terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin erikoisosaaja, jossa toimivat Amplia Hyvinvointikeskus sekä Amplia lääkärikeskus ja fysikaalinen hoitolaitos. Amplia Klinikka on lääkkeettömän hoidon erikoisosaaja, jonka palveluiden pariin hakeudutaan ympäri Suomea ja Skandinaviaa. Noudatamme työssämme ESPENin suosituksia.

Olemme suomalainen perheyritys ja tarjoamme lääkkeetömän hoidon palvelujen lisäksi, akkreditoidut laboratoriopalvelut myös ilman lähetettä, erikoislääkärin ja osteopaatin sekä ravintoterapeutin palvelut sekä laaja-alaiset hyvinvoinnin asiantuntijapalvelut.

Lääkärikeskuksessa ja fysikaalisessa hoitolaitoksessa teitä palvelevat erikoislääkäri-kirurgi ja osteopaatti ja hyvinvointikeskuksen puolella fysiologi sekä ravintoterapeutti.

Amplia Klinikan toiminta perustuu vahvaan kliiniseen moniammatilliseen osaamiseen ja näyttöön perustuvaan tutkimustietoon. Tapamme hoitaa asiakasta on kokonaisvaltainen, terveyttä edistävä ja yksilöllinen. Kaiken toimintamme tavoitteena on asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Amplia Klinikan hoidoissa yhdistyvät syvällinen ymmärrys kehon anatomiasta, fysiologiasta ja biokemiasta funktionaalisen lääketieteen, kirurgian ja osteopatian sekä ravintoterapian myötä. Olet sydämellisesti tervetullut asiakkaaksemme, voimaan hyvin.

 

amplia_labrakuva2