YOUTUBE FB Instagram

Amplia Klinikka
– Hyvinvoinnin ja terveyden erikoisosaaja Tampereella

Amplia Klinikka toimii Tampereen Lapinniemessä ja on Tammerkosken yrittäjiin kuuluvien Taija ja Jani Sompin perustama terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin asiantuntija. Olemme myös lääkkeettömän hoidon erikoisosaaja, jonka palveluiden pariin hakeudutaan ympäri Suomea ja Skandinaviaa. Noudatamme työssämme ESPENin suosituksia.

Amplia Klinikka - Taija Somppi ja Jani Somppi

Jani Somppi ja Taija Somppi.

Olemme suomalainen perheyritys ja tarjoamme lääkkeettömän hoidon palvelujen lisäksi akkreditoidut laboratoriopalvelut myös ilman lähetettä. Meiltä saat lääkäri-kirurgin, osteopaatin ja naprapaatin sekä ravintoterapeutin palvelut sekä laaja-alaiset hyvinvoinnin asiantuntijapalvelut.

Amplia Klinikan toiminta perustuu vahvaan kliiniseen moniammatilliseen osaamiseen ja näyttöön perustuvaan tutkimustietoon. Asiantuntijoidemme tapa hoitaa asiakasta on kokonaisvaltainen, terveyttä edistävä ja yksilöllinen. Kaiken toimintamme tavoitteena on asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Amplia Klinikan hoidoissa yhdistyvät syvällinen ymmärrys kehon anatomiasta, fysiologiasta ja biokemiasta funktionaalisen lääketieteen, kirurgian, osteopatian ja naprapatian sekä ravintoterapian myötä.

Olet sydämellisesti tervetullut asiakkaaksemme, toipumaan ja voimaan hyvin!

Varaa aika tästä!

Amplia Klinikka Lapinniemi