YOUTUBE FB Instagram

Jani Somppi

Jani Somppi on lääkkeettömän hoidon ammattilainen. Hän on erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen sekä muiden oireiden osteopaattisen hoidon erikoisosaaja. Somppi on myös kokenut fyysisen harjoittelun moniosaaja.

Sompin hoitoon hakeutuvat asiakkaat eri puolilta Suomea. Hän on kirjoittanut kolme suosittua tietokirjaa yhdessä puolisonsa yleis- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Taija Sompin kanssa: Parantavat Rasvat (2011), Parantava Ruoka (2015)  ja Parantavat Hormonit (2019).

Jani Sompin koulutus

  • Osteopaatti D.O. (Valviran hyväksymä), post grad. biodynaaminen osteopatia Phase 1-7, SOCK program 6 v
  • Liikuntafysiologi, LitM, pääaineena liikuntafysiologia, LitK sivuaineina liikuntalääketiede ja liikuntapedagogiikka
  • Liikunnanohjaaja (yo), LO, erikoistumisalueena kunto- ja terveysliikunta
  • Kamppailulajien A-valmentaja (SVUL)

Osteopaatin vastaanotto

Erikoisosaamisena Sompilla on biodynaamisen ja kraniaalisen osteopatian keinoin uupumuksen, kroonisen väsymyksen ja unettomuuden sekä autonomisen hermoston epätasapainotilan osteopaattinen hoito. Lisäksi Jani Somppi on erikoistunut Sveitsissä jo 5 vuotta vastasyntyneiden ja kaiken ikäisten lasten sekä raskaana olevien osteopaattiseen hoitoon. Janin vastaanotolle hakeutuvat perheet lapsineen ympäri Suomea.

Jani Sompilla on laaja kokemus osteopatian keinoin erilaisten akuuttien traumojen jälkeisestä kuntoutuksesta, akuuttien ja kroonisten kiputilojen, neurologisten häiriöiden, kuten migreenin ja Hortonin syndrooman sekä laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelimistön, kuten selkäkipujen,  ischiaskipujen, välilevyongelmien, välilevynpullistumien sekä hermopinneoireyhtymän sekä ylikuntotilojen hoidosta.

Osteopaatti Jani Somppi käyttää kipupotilaiden hoidossa spesifiä hermoston tutkimus- ja vahvistamismenetelmää sekä rinnakkaishoitona vitaliteettireserviä tukevaa hoitoprotokollaa.

Fysiologin vastaanotto

Erikoisosaamisalueet:

  • Sydänsairauksien, diabeteksen, uupumuksen, sekä kolesterolimetabolian ravitsemuksellinen hoito
  • Urheilijoiden ja kuntoliikkujien ravintoneuvonta, terveyttä edistävä kohdennettu ravinto- ja ravintolisäohjeistus, urheilijan ravitsemusvalmennus, ylikuntotilojen ravitsemuksellinen hoito ja palautumisen edistäminen
  • Ravitsemuksellinen ja muu elintapahoito (sydän-, aivo- ja verisuonisairaudet, diabetes, metabolinen oireyhtymä, kilpirauhasongelmat, subkliininen hypotyreoosi, rT3-dominanssi, lisämunuaisen toimintahäiriöt, väsymysoireyhtymä (CFS), tuki- ja liikuntaelinsairaudet, nivelreuma, sidekudosreuma, fibromyalgia, iho- ja suolistosairaudet, allergiat, astma, syöpä, neurologiset sairaudet).
  • Rasva- ja aminohappo-, vitamiini- ja hivenainekartoitukset
  • Yksilölliset liikunta-, kuntoutus- ja harjoitusohjelmat

Jäsenyydet

ESPEN. FISPEN, Funktionaalisen lääketieteen yhdistys

Kielitaito

  • Suomi, Englanti, Japani (alkeet)

Varaa aika Jani Sompille!