YOUTUBE FB Instagram

Jani Somppi

jani_somppi

Jani Somppi on arvostettu sydän- ja verenkiertoelinsairauksien, diabeteksen sekä hormonisairauksien lääkkeettömän hoidon huippu-ammattilainen sekä vaikeiden neurologisten sairauksien ja traumojen osteopaattisen hoidon erikoisosaaja.

Kokenut terveyden ja fyysisen harjoittelun moniosaaja Jani Somppi toimii Amplia Lääkärikeskuksessa ja fysikaalisessa hoitolaitoksessa sekä Amplia Hyvinvointikeskuksessa.

Sompin hoitoon hakeutuvat asiakkaat eri puolilta Suomea. Hän on kirjoittanut kolme suosittua tietokirjaa yhdessä puolisonsa yleis- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Taija Sompin kanssa: Parantavat Rasvat (2011), Parantava Ruoka (2015)  ja Parantavat Hormonit (2019).

Jani Sompin koulutus

  • Osteopaatti D.O. (Valviran hyväksymä), post grad. biodynaaminen osteopatia Phase 1-7, SOCK program 5 v
  • Liikuntafysiologi, LitM, pääaineena liikuntafysiologia, LitK sivuaineina liikuntalääketiede ja liikuntapedagogiikka
  • Liikunnanohjaaja (yo), LO, erikoistumisalueena kunto- ja terveysliikunta
  • Kamppailulajien A-valmentaja (SVUL)

Osteopaatin vastaanotto

Osteopaatin vastaanotto toimii Amplia lääkärikeskuksessa ja fysikaalisessa hoitolaitoksessa.

Erikoisosaamisena Sompilla on biodynaamisen ja kraniaalisen osteopatian keinoin uupumuksen, kroonisen väsymysoireyhtymän, CFS:n, lisämunuaisen toimintahäiriöiden ja unettomuuden osteopaattinen hoito. Lisäksi Jani Somppi on erikoistunut Sveitsissä jo 5 vuotta vastasyntyneiden ja kaiken ikäisten lasten sekä raskaana olevien osteopaattiseen hoitoon. Janin vastaanotolle hakeutuvat perheet lapsineen ympäri Suomea.

Jani Sompilla on laaja kokemus osteopatian keinoin erilaisten akuuttien traumojen jälkeisestä kuntoutuksesta, akuuttien ja kroonisten kiputilojen, vaikeiden neurologisten häiriöiden, kuten migreenin ja Hortonin syndrooman sekä laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelimistön, kuten selkäkipujen,  ischiaskipujen, välilevyongelmien, välilevynpullistumien sekä hermopinneoireyhtymän sekä ylikuntotilojen hoidosta.

Osteopaatti Jani Somppi käyttää kipupotilaiden hoidossa spesifiä hermoston tutkimus- ja vahvistamismenetelmää sekä rinnakkaishoitona vitaliteettireserviä tukevaa hoitoprotokollaa.

Fysiologin vastaanotto

Fysiologin vastaanotto toimii Amplia Hyvinvointikeskuksessa. Erikoisosaamisalueet:

  • Sydänsairauksien, diabeteksen, uupumuksen, sekä kolesterolimetabolian ravitsemuksellinen hoito
  • Urheilijoiden ja kuntoliikkujien ravintoneuvonta, terveyttä edistävä kohdennettu ravinto- ja ravintolisäohjeistus, urheilijan ravitsemusvalmennus, ylikuntotilojen ravitsemuksellinen hoito ja palautumisen edistäminen
  • Ravitsemuksellinen tukihoito näissä sairauksissa: sydän-, aivo- ja verisuonisairaudet, diabetes, metabolinen oireyhtymä, kilpirauhasongelmat, subkliininen hypotyreoosi, rT3-dominanssi, lisämunuaisen toimintahäiriöt, väsymysoireyhtymä (CFS), tuki- ja liikuntaelinsairaudet, nivelreuma, sidekudosreuma, fibromyalgia, iho- ja suolistosairaudet, allergiat, astma, syöpä, neurologiset sairaudet.
  • Rasva- ja aminohappo-, vitamiini- ja hivenainekartoitukset
  • Yksilölliset liikunta-, kuntoutus- ja harjoitusohjelmat

Jäsenyydet

ESPEN. FISPEN, Suomen Osteopaattiliitto

Kielitaito

  • Suomi, Englanti, Japani (alkeet)

Varaa aika Jani Sompille!