YOUTUBE FB

Parantava ruoka -kirja kertoo, miten ravinnolla voi hoitaa sairauksia


Parantava Ruoka
– Tietoa ravitsemuksesta, vitaliteetista ja terveydestä

Kirjauutuus: Parantava ruoka

Taija ja Jani Sompin kirjauutuus Parantava ruoka sisältää tämän hetken tärkeimmät tiedot ravitsemuksesta, vitamiineista ja rasvahapoista.

Tutkimustiedon perusteella on selvää, että sokeri ja vitamiinitasoiltaan alhainen tärkkelyspainotteinen ruokavalio altistavat kansansairauksille. Tiellä parempaan terveyteen tarvitaan ammattilaisten tukea. Taija ja Jani Sompin tavoitteena asiakkaidensa hoidossa on hyvinvoiva, toipunut, terveytensä takaisin saanut ihminen.

Odotettu kirja laajentaa kestosuosikiksi nousseen Parantavat rasvat -kirjan (2011) näkökulmaa ja käsittelee syvällisesti ravitsemuksen vaikutuksia terveyteemme. Yleistajuista tärkeää tietoa täydentävät lukuisat potilasesimerkit.

”Olemme olleet kokemassa satojen potilaiden toipumista, jolloin aiempia lääkityksiä on voitu lopettaa tai vähentää ja sairauksien oireet ovat vähentyneet tai poistuneet kokonaan. Toivomme kirjan antavan kipinän lähteä etsimään keholle parempaa tilaa ja vointia, sairaudesta kärsivälle uskoa toipumiselle.”

Tilaa tästä oma Parantava ruoka -kirjasi!

Amplia Klinikan Taija ja Jani Somppi ovat MTV3 Huomenta Suomessa to 10.9.2015 kertomassa uudesta Parantava Ruoka -kirjastaan. Tästä voit katsoa haastattelut aiheista Hyvä ja paha rasva sekä Ravinto sairastuttaa ja parantaa.